Panelne ograde Mobilne ograde Ograde u rolama Vrata Gabioni
Nylofor® 3M
Zenturo®  
Nylofor® 3D
Nylofor® 3D Multi
Nylofor® 3D Super
Decofor®
Securifor®
Bekafor® Classic
Bekafor® Prestige
Bekasport®

dokumenti za arhitekte i projektante

Ulaz
 

Samoborska cesta 106
HR - 10000 ZAGREB

tel
fax

+385 1 34 84 444
+385 1 34 84 334


 
Nylofor 3M je kompletan profesionalni ogradni sustav panela dužine 3 metra, koji se koristi za ograđivanje velikih površina.
 
Primjena

Nylofor 3M panel posebno je dizajniran za projekte koji zahtijevaju brzo montiranje uz minimalni trošak. Paneli su široki 3 metra, što značajno smanjuje broj stupova i time omogućava brzu i ekonomičnu montažu.

Nylofor 3M se preporučuje za ograđivanje velikih površina: luke, aerodromi, granični prijelazi, itd.

Paneli
Paneli su širine 3000 mm i visine od 1030 do 2430 mm. Paneli imaju okomite bodlje dužine 30 mm na jednoj strani i mogu biti okrenuti na bilo koju stranu (s bodljama prema gore ili prema dolje). Veličina oka je 200 x 50 mm, te 100 x 50 mm na ojačanom dijelu. Čvrsta žica promjera 5 mm jamči izvrsnu razinu čvrstoće.
Čvrstoća
Čvrsto zavareni mrežasti paneli, s pravokutnim otvorima oka 200 x 50 mm i horizontalnim ojačanjima s otvorima oka 100 x 50 mm, jamče značajno visok stupanj otpornosti na savijanje.
Izuzetna dugotrajnost
Najmodernija Betafence tehnologija zaštite, osigurava izuzetnu dugotrajnost ograde.
Specijalni premaz koji se nanosi na pocinčanu žicu, upotpunjuje čvrstu vezu između žice i završnog sloja poliestera minimalne debljine od 100 mikrona.
Stupovi se pocinčavaju s vanjske i unutrašnje strane (min. sloj 275 g/m2, obje strane zajedno), u skladu s europskom normom 10326. Nakon nanošenja sloja ljepila, stupovi se konačno plastificiraju (min. 60 mikrona). Isporučuju se u kompletu splastičnim zaštitnim kapama.
Kompletan sustav
Sustav sadrži različite visine panela s odgovarajućim stupovima. Stupovi se pojavljuju u tri moguće izvedbe: Bekafix, Bekafast ili Nylofor četvrtasti stup. Svaki model ima specifičan način učvršćivanja. Svi tipovi stupova su dostupni s prilagođenim potrebnim dodacima i uz širok izbor jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih vrata.
Brzo postavljanje
Svi dijelovi sustava su razvijeni tako da predstavljaju profesionalan proizvod visoke kvalitete, koji se uspješno i brzo postavlja.
MALA ŠKOLA MONTAŽE BETAFENCE OGRADE - video
Vrata
Nylofor 3M sustav je upotpunjen i pruža maksimalnu sigurnost korištenjem visoko kvalitetnih jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih vrata: Nylofor (ispuna panel Nylofor 3D) i Robusta (ispuna od kvadratnih cijevi).
Boja
Standardna boja panela je zelena RAL 6005. Ostale boje prema RAL karti moguće je naručiti.
Tehničke karakteristike

*za Bekafast 1100 mm

 
 
2018 © Betafence Hrvatska - ogradni sustavi, ogradni paneli   |   Novosti   |   Kontakt   |   Kolacici   |   Politika privatnosti Studio Imago - web design & development
ogradni sustavi home proizvodi - ograde usluge reference kvaliteta o nama kontakt