Panelne ograde Mobilne ograde Ograde u rolama Vrata Gabioni
Nylofor® 3M
Zenturo®  
Nylofor® 3D
Nylofor® 3D Multi
Nylofor® 3D Super
Decofor®
Securifor®
Bekafor® Classic
Bekafor® Prestige
Bekasport®

dokumenti za arhitekte i projektante

Ulaz
 

Samoborska cesta 106
HR - 10000 ZAGREB

tel
fax

+385 1 34 84 444
+385 1 34 84 334


 
Nylofor 3d je kompletan profesionalni sustav ograđivanja, čija primjena osigurava optimalnu zaštitu.
 
Primjena
Nylofor 3D sustav, primjenjuje se za profesionalno ograđivanje javnih zgrada, tvornica, radionica, škola, parkova, igrališta, sportskih terena, aerodroma, vojnih objekata... itd.
Paneli
Paneli su širine 2500mm, a dostupni su u različitim visinama:od 630 mm do 2430 mm. Jednostrano, paneli imaju okomite bodlje od 30mm. Jednostavnim okretanjem panela, bodlje se mogu postaviti s gornje ili donje strane ograde. Paneli su izrađeni od pocinčane žice promjera 5 mm, na koju se nanosi sloj ljepila tvoreći tako savršenu vezu između žice i završnog sloja poliestera (min. 100 mikrona).
Čvrstoća
Čvrsto zavareni mrežasti paneli, s pravokutnim otvorima oka 200 x 50 mm i horizontalnim ojačanjima s otvorima oka 100 x 50 mm, jamče značajno visok stupanj otpornosti na savijanje.
Izuzetna dugotrajnost
Najmodernija Betafence tehnologija zaštite, osigurava izuzetnu dugotrajnost ograde.
Specijalni premaz koji se nanosi na pocinčanu žicu, upotpunjuje čvrstu vezu između žice i završnog sloja poliestera minimalne debljine od 100 mikrona.
Stupovi se pocinčavaju s vanjske i unutrašnje strane (min. sloj 275 g/m2, obje strane zajedno), u skladu s europskom normom 10326.Nakon nanošenja sloja ljepila, stupovi se konačno plastificiraju (min. 60 mikrona). Isporučuju se u kompletu splastičnim zaštitnim kapama.
Kompletan sustav
Sustav sadrži različite visine panela s odgovarajućim stupovima. Stupovi se pojavljuju u tri moguće izvedbe: Bekafix, Bekafast ili Nylofor četvrtasti stup. Svaki model ima specifičan način učvršćivanja.Svi tipovi stupova su dostupni s prilagođenim potrebnim dodacima i uz širok izbor jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih vrata.
Brzo postavljanje
Svi dijelovi sustava su razvijeni tako da predstavljaju profesionalan proizvod visoke kvalitete, koji se uspješno i brzo postavlja.
MALA ŠKOLA MONTAŽE BETAFENCE OGRADE - video
Vrata
Nylofor 3D sustav je upotpunjen i pruža maksimalnu sigurnost korištenjem visoko kvalitetnih jednokrilnih, dvokrilnih i kliznih vrata: Nylofor (ispuna panel Nylofor 3D) i Robusta (ispuna od kvadratnih cijevi).
Boja
Standardna boja panela je zelena RAL 6005 ili bijela RAL 9010. Ostale boje prema RAL karti moguće je naručiti.
Tehničke karakteristike

*za Bekafast 1100 mm

 
 
2018 © Betafence Hrvatska - ogradni sustavi, ogradni paneli   |   Novosti   |   Kontakt   |   Kolacici   |   Politika privatnosti Studio Imago - web design & development
ogradni sustavi home proizvodi - ograde usluge reference kvaliteta o nama kontakt